Side Star Park

Beoordelingen

Beoordeling toevoegen


Beoordeling toevoegen
* Required Field

Zeer amusant hotel heb vreselijk hard gelachen om het animatieteam. Erg vriendelijk en hard werkend personeel die alles voor je wilt doen. Een tipje g

Mar 16, 2014 by Jan62

Zeer amusant hotel heb vreselijk hard gelachen om het animatieteam. Erg vriendelijk en hard werkend personeel die alles voor je wilt doen. Een tipje geven doet wonderen. Het water is niet verwarmd maar niet te koud. De weken voor ons bezoek scheen de zon waardoor wij het water als prettig hebben ervaren. De ligging is fantastisch. Het eten absoluut ook! Bij aankomst ziet het gebouw er oud uit door de kleuren. Eenmaal binnen ben je dat vergeten. een vooral vrolijke sfeer waar je in wordt meegenomen. Tot de volgende keer dan maar weer.


wij gaan dit jaar voor de 8e keer terug naar het hotel het is super leuk daar ieder jaar opnieuw huil ik weer als ik weer naar huis moet!het eten is

Jun 16, 2013 by silvana
Bezoekdatum: 1-07-2012 

wij gaan dit jaar voor de 8e keer terug naar het hotel het is super leuk daar ieder jaar opnieuw huil ik weer als ik weer naar huis moet!
het eten is er goed de bediening en de pool bar en de speelzaal en natuurlijk de kamers allemaal top,even dat jullie het weten ik ben een kind van twaalf!! super is het daar, mijn complimenten hou van side star!x


Eigenlijk heb ik niet echt iets aan te merken op het hotel. Ziet er allemaal erg professioneel uit. Het personeel is zeer klantgericht. Het management

Dec 02, 2012 by Wilker G.
Bezoekdatum: 15-11-2012 

Eigenlijk heb ik niet echt iets aan te merken op het hotel. Ziet er allemaal erg professioneel uit. Het personeel is zeer klantgericht. Het management doet goed zijn best om de kwaliteit te waarborgen, dit merk je aan alles. Kamers worden goed schoongehouden, eten is altijd warm en goed en iedereen lijkt helemaal tevreden (zowel klanten als personeel). Het eten verdient wel een extra vermelding, wat ongelofelijk mooi gedaan! Er is een kok in de keuken die elk dag weer de mooiste figuurtjes snijd uit allerlei stukken fruit. Het strand ligt iets verder van het resort, ongeveer 300 meter lopen, maar als je de achteruitgang neemt dan ben je daar binnen 1 minuut. Het hotel heeft een hele goede prijs kwaliteit verhouding. Je krijgt echt waar voor je geld. De wandeling over de boulevard naar Side is ook erg leuk om te doen. Een echte gezellige Turkse boulevard. Ook hebben we nog een aantal andere uitstapjes gedaan zoals de Side watervallen, een aantal marktjes en de Apollo tempel is ook een bezoekje waard. Let op dat je excursies niet bij kleine Turkse winkeltjes besteld want die prijzen zijn vaak veel hoger dan direct bij het bedrijf of bij de receptie van het hotel.


Echt een fijne vakantie gehad. Zowel het strand als de winkeltjes in Side zijn letterlijk om de hoek. Hotel zelf ligt in een rustige omgeving, zonder

Aug 18, 2012 by Thea Morsen
Bezoekdatum: 07-aug-2012 

Echt een fijne vakantie gehad. Zowel het strand als de winkeltjes in Side zijn letterlijk om de hoek. Hotel zelf ligt in een rustige omgeving, zonder geluidsoverlast van stappende jongeren. Wij hebben voornamelijk genoten van de zon en van het leesvoer dat we uit Nederland hadden meegenomen. We hebben niet echt deelgenomen aan de animatie dus een mening daarover moet ik u verschuldigd blijven. Wel hebben we een aantal shows gezien in de avond, die waren van professioneel niveau en wij hebben ons daar uitstekend vermaakt. Vooral de piano in de hotel lobby zorgt voor een leuke sfeer als er gespeeld wordt. Het eten was ver boven de all-inclusive kwaliteit die we gewent zijn. Heerlijke volledige maaltijden met ruime keuze en dagelijkse variatie. De massage valt niet in de all-inclusive maar is wel een echte aanrader, ontspannend en mijn man had de rest van de week minder last van zijn rug daardoor. Heerlijk schoon resort, fijn personeel en leuke mede vakantiegangers. Wij overwegen hier zeker nog eens terug te komen.


Als je twijfelt en op zoek bent naar een goed all-inclusive hotel dat ook nog een klantgericht is dat zit je bij Side star park goed. Vooraf had ik en

Jun 22, 2012 by Fam. Scheu-de Bruid
Bezoekdatum: Juni 2012 

Als je twijfelt en op zoek bent naar een goed all-inclusive hotel dat ook nog een klantgericht is dat zit je bij Side star park goed. Vooraf had ik enigszins mijn twijfels bij all-inclusive, maar na veel goede verhalen van kennissen hebben we toch besloten het eens te proberen. En we hebben er zeker geen spijt van gehad! Wij (en de kinderen) hebben ons de hele week uitstekend vermaakt. Het fijne aan all-inclusive is dat het personeel er echt is om je te vermaken. Er is van alles te doen. Bij de receptie helpen ze je graag om uit te leggen wat er in de omgeving te doen is. Side is een fantastisch plaatsje en heeft veel gezellig restaurantjes en winkeltjes. Het eten op het resort is lekker, de obers doen goed hun best om het er leuk uit te laten zien. Prachtig.. Je wordt ook bedient als je aan het zonnen bent dus je hoeft niet op te staan om je drankje te bestellen. Wifi werkt ook fantastisch. We konden met onze iPad gewoon bij het zwembad internetten. Kinderen hebben het erg naar hun zin gehad, zeker de animatie was voor hun ideaal. Zo maken ze ook snel vriendjes met andere leeftijdsgenoten en kunnen ze zichzelf vermaken in het zwembad en zo. Kamers zijn modern en schoon, uitzicht is wel wat minder maar je komt toch alleen op je kamer om je douchen en te slapen. Personeel is erg vriendelijk en schiet bij het minste of geringste te hulp.


Wij arriveerden pas na middernacht op het resort. Het begon meteen al goed, want we hadden ontzettende honger van de lange reis en we konden (zelfs na

Sep 03, 2011 by Steff
Bezoekdatum: 21/08/2011 

Wij arriveerden pas na middernacht op het resort. Het begon meteen al goed, want we hadden ontzettende honger van de lange reis en we konden (zelfs na middernacht) meteen wat eten bestellen. En de bar was ook nog steeds open dus we konden gewoon direct dineren. Er zijn vooral Nederlanders en Duitsers in het hotel. Medewerkers waren erg vriendelijk en koks waren ronduit fantastische. Prachtige en heerlijke gerechten werden ons elke dag voorgeschoteld. Het animatieteam speelde spelletjes niet alleen met de kinderen maar ook met de ouderen werden spelletjes kaart gespeeld. De sportschool was schoon en goed alleen er ontbraken wat lichte gewichten en luchtzuivering, maar desondanks dat konden we nog aardig uit de voeten. De spa koste ons 50 euro met z\'n tweetjes en dat was echt een leuke ervaring. We hadden dat nog nooit eerder gedaan en het beviel ons prima. Kamers waren niet overdreven groot maar hadden precies alles wat je nodig hebt. Piano bar was elke avond gezellig. Al met al een heerlijk resort, het is ons prima bevallen, wij komen hier volgend jaar zeker weer terug.


Side Star Park , USA 4.8 5.0 6 6 Zeer amusant hotel heb vreselijk hard gelachen om het animatieteam. Erg vriendelijk en hard werkend personeel die alles voor je wilt doen. Een tipje geven doet wonderen. Het water
Bereken uw prijs en profiteer van de beste deal:
Arke
v.a. € 203 (incl. vlucht en transfer)
Alle reisbureaus tonen