Side Star Park

All inclusive faciliteiten

Het Side Star Park hotel is prachtig gelegen en is, net als de meeste hotels in dit gebied, gebaseerd op een All Inclusive formule. In het buffetrestaurant van het hotel eet je je ontbijt, lunch en diner. Er is een grote variëteit aan eten, dus er zit altijd wel iets bij wat je lekker vindt. En daar mag je dan zoveel van eten als je wilt! Je ontbijt hier tussen 07.00 en 10.00 uur. Laat ontbijters hebben de kans om nog tussen 10.00 en 11.00 uur een ontbijtje te halen. Lunch wordt tussen 12.30 en 14.30 uur geserveerd. En het avondeten staat voor je klaar tussen 19.00 en 21.00 uur. Tussendoor zijn er nog andere plekken waar je een drankje of een hapje kunt halen. Dus je hoeft geen honger te lijden tussen de maaltijden in er is altijd wel ergens een plekje waar je wat kunt eten. Naast het buffetrestaurant heeft het hotel ook nog keuze uit twee à la carte restaurants. Hier kun je andere specialiteiten proeven die de chefs voor je klaarmaken. Wel dien je van tevoren te reserveren bij de à la carte restaurants. Voor verse vruchtensappen, import drankjes, champagne, luxe wijnen en roomservice moet je betalen. Dit zit niet in je All Inclusive pakket.

Er zijn verschillende sporten spelactiviteiten waar je aan mee kunt doen. Zo kun je de dag beginnen met ochtendgymnastiek of ga nordic walking. Je kunt ook darten of tafeltennissen of ga lekker puzzelen of kookcursussen volgen. In het zwembad wordt er ook regelmatig aqua gym gegeven. Bovendien is er een meertalig animatieteam die in en rondom het hotel (ook op het strand) voor leuke activiteiten zorgt. Er is een kidsclub voor kinderen van vier tot twaalf jaar waar er leuke activiteiten worden bedacht. Daarnaast zijn er ’s avonds fantastische shows waarnaar je kunt kijken in één van de theaters van het hotel.

In de geweldige kustplaats Side ben je verzekerd van strand. Gelukkig schijnt de zon ook de meeste dagen van het jaar, dus je weet zeker dat je wel kunt zwemmen. Maar als je niet zo van zout water houdt of gewoon wilt relaxen bij een zwembad, dan is dat bij Side Star Park hotel ook een optie. Het hotel heft namelijk een groot zwembad met een oppervlakte van bijna 800 vierkante meter. Daarnaast is er in de zomer ook een apart kinderzwembad open. Deze is niet zo diep en kinderen kunnen dan prima staan. En er is een zwembad met twee glijbanen. Erg leuk om van af te gaan! In de wintermaanden kun je gebruik maken van het verwarmde binnenzwembad. Ook voor kinderen is er een speciaal binnenzwembad. Rondom het zwembad en op het strand kun je gratis gebruik maken van matrassen, ligbedden en parasols.

Ga jij naast de zon en de zee ook voor ontspanning naar Side Star Park hotel? Dan moet je zeker ook naar het spaen wellnesscentrum gaan! Hier kun je genieten van massages, therapieën, sauna’s en schoonheidsbehandelingen. Je zal er heerlijk vandaan komen en je weer totaal ontspannen voelen. Trakteer jezelf op een uurtje ontspanning en kom relaxter terug dan je je ooit gevoeld hebt.

Bereken uw prijs en profiteer van de beste deal:
Tui
v.a. € 388 (incl. vlucht en transfer)
Alle reisbureaus tonen