Side Star Park

Boeken

Ben jij inmiddels in Turkse sferen geraakt door alles wat je leest? Krijg jij zin om je zelf te trakteren op een reisje? Je hebt immers hard gewerkt, dus er even tussenuit mag best. Stop met zoeken en boek nu jouw vakantie bij het Side Star Park hotel in Turkije! Het hotel is niet heel groot, maar dat is misschien wel fijn. Het is gebaseerd op een All Inclusive concept, dus dat houdt in dat je onbeperkt kunt eten en drinken. Een heerlijk idee, want je hoeft in principe je deur niet meer uit. Daarnaast kun je genieten van de vele activiteiten die het hotel biedt. Dit geldt overigens ook voor kinderen. Het animatieteam staat dagelijks voor ze klaar. En in de avonden kun je genieten van leuke shows die voor veel amusement zorgen. Wanneer je op vakantie wilt gaan is helemaal aan jou!

Ben je iemand die van warmte houdt? Of vind je regen niet zo erg? Wil je juist drukte en gezelligheid om je heen of vind je rust juist belangrijk? En met hoeveel mensen wil je gaan? Op deze pagina kun je reisaanbieders met elkaar vergelijken, je vertrekdatum en reisgezelschap invullen en je ziet zo welke reisaanbieder met de beste prijs komt voor jouw wensen! Wij leggen je hieronder nog even uit welke seizoenen er allemaal zijn, zodat je weet waar je rekening mee kunt houden. Overtuigd? Boek snel op deze pagina!
In april tot halverwege juni is de periode van het laagseizoen. De prijzen zijn nog laag, want de meeste mensen hebben pas later vakantie of willen dit combineren met de vakantie van de kinderen. Het mooie weer begint net een beetje op te dagen en de temperaturen liggen rond de 22 a 23 graden. Het zeewater moet nog opgewarmd worden, maar een frisse duik kan ook best aangenaam zijn.

Na het laagseizoen komt gelijk het hoogseizoen. Dit loopt van half juli tot half augustus. Dit is het seizoen waarin de meeste gezinnen op vakantie gaan. Het loopt namelijk midden in de grote schoolvakantie en in de bouwvakvakantie, dus het kan wat drukker zijn. Het fijne aan deze periode is dat de temperaturen al snel rond de 30 graden liggen en dat het zeewater zeer aangenaam is om in te zwemmen.

Na het hoogseizoen krijg je gelijk te maken met het midden seizoen. Deze periode begint halverwege augustus en loopt tot in oktober. De temperaturen zijn met een graad of 26 nog erg prettig. De zon schijnt nog goed en het zeewater is ook nog erg lekker. In de zomerperiode is de zee flink opgewarmd.
Vanaf eind oktober begint het naseizoen. De meeste mensen zijn al op vakantie geweest en de temperatuur daalt aanzienlijk. Met wat uitschieters hier en daar is zwemmen in de zee niet meer erg fijn. De temperaturen liggen rond de 20 graden en vanaf november daalt dit wat minder.
In december begint de echte winterperiode. Turkije is hartstikke mooi, maar of je dan echt aan de kust wil zitten is de vraag. Wel heeft Side meer te bieden dan alleen zon, zee en strand, dus je kunt er ook naartoe gaan om te wandelen, te fietsen of van de cultuur te genieten. In deze periode zal je zien dat watersportactiviteiten niet tot nauwelijks worden aangeboden. Ook zijn bepaalde onderdelen in het hotel gesloten (buitenzwembaden en sommige bars). Laat je van tevoren informeren waar je op kunt rekenen als je in deze periode naar het Side Star Park Hotel wilt gaan.

Op de vergelijkspagina kun je aangeven wat jouw wensen zijn, wat je budget is en wanneer je precies wilt gaan. Bedenk goed in welke periode je weg wilt en kunt gaan. Bekijk je voordeel op de actiepagina en boek snel je verblijf in Side Star Park hotel!

Bereken uw prijs en profiteer van de beste deal:
Tui
v.a. € 388 (incl. vlucht en transfer)
Corendon
v.a. € 410 (incl. vlucht en transfer)
Tjingo
v.a. € 425 (incl. vlucht en transfer)