Side Star Park

Eten & drinken

In het buffetrestaurant maken de koks dagelijks internationale gerechten klaar. Voor het ontbijt, de lunch en het diner kun je terecht voor allerlei maaltijden en zal er altijd iets tussen zitten wat je lust en waar je zin in hebt. Het leuke is dat dit in je All Inclusive pakket zit, dus je mag er onbeperkt van eten in de vaste tijden waarin het restaurant geopend is. Voor je ontbijt kun je hier terecht tussen 07.00 en 10.00 uur. Houd je van uitslapen? Vooruit, dan geeft het hotel je nog een uurtje extra: tot 11 uur mag je ontbijten. Lunchen kun je alweer om 12.30 uur. Het buffet wordt geopend en blijft open tot 14.30 uur.

Tussendoor kun je verschillende snacks proberen, van ijs tot hamburgers tot het avondeten weer wordt geserveerd. Het avondeten staat voor je klaar tussen 19.00 en 21.00 uur. De koks doen hun best om er echt iets moois van te maken. Het is niet alleen lekker, maar is ook mooi om naar te kijken wat ze nu weer hebben gemaakt. Naast het buffetrestaurant heeft het hotel ook nog twee à la carte restaurants waar je kunt eten. Tijdens je verblijf mag je namelijk één keer per week eten in een à la carte restaurant. Dit is inclusief. Wil je er vaker eten, dan moet je het zelf betalen. Zorg wel dat je altijd reserveert, want alleen dan mag je aan tafel schuiven. Het wordt gewaardeerd als je niet in je zwemkleding het à la carte restaurant betreedt. Dit zijn de à la carte restaurants:

Turks restaurant

Dit is een typisch Ottomaans restaurant. Het interieur van het restaurant is hier helemaal naar ingericht. Je komt terecht in een prachtig restaurant waarin de Turkse en Ottomaanse keuken wordt geserveerd. Met prachtig uitzicht kun je zeker van de heerlijke maaltijden genieten.

Vis Restaurant

Als je zin hebt in vis, dan moet je zeker hier eten! Met een prachtig uitzicht over de haven en de zee zal je hier romantische avonden beleven. Vers gevangen vis met een heerlijke witte wijn maken je avond af.

Snackbar

De snackbar is op het strand. Heerlijk om even bij te komen met een hapje en een drankje. Je kunt hier ook lekkere cocktails proberen. Ook hier kun je lunchen in plaats van in het buffetrestaurant.

Piano bar

Dit is de bar in de lobby. Tussen 10.00 en 24.00 uur kun je hier allerlei drankjes drinken. Lekker genieten in een grote ruimte met muziek op de achtergrond.

Zwembad bar

Aan het zwembad kun je drankjes drinken zonder je ligbed te verlaten. Tussen 10.00 en 24.00 uur kun je hier de lekkerste drankjes bestellen. Deze bar is alleen in de zomer geopend. Op vaste tijden in de zomer kun je hier ook ijs verkrijgen.

Wijn bar

Onder de lobby is er een wijnbar. De heerlijkste wijnen kun je hier proeven. Je moet extra betalen voor wijnen van goede kwaliteit. Je kunt hier terecht tussen 18.00 en 24.00 uur. Tussen 15.30 en 17.00 uur wordt er koffie, thee met koekjes/cakejes geserveerd.

Discobar

Op de benedenverdieping is de disco van het hotel. Ga lekker los op de dansvloer met de leukste deuntjes op de achtergrond en neem een drankje wanneer je zin hebt. Tussen 21.00 en 24.00 uur kun je hier terecht. Na 24.00 uur hoort het niet meer in de All Inclusive formule.

Bereken uw prijs en profiteer van de beste deal:
Tui
v.a. € 388 (incl. vlucht en transfer)
Alle reisbureaus tonen