Side Star Park

Hotelkamers

Het Side Star Park hotel telt in totaal 228 hotelkamers verdeeld over twee gebouwen. Je kunt prima met de lift naar je hotelkamer het hotel heeft vier verdiepingen. Het hotel ligt in de schitterende badplaats Side. Er is niet heel veel keus uit type kamer. Er zijn drie verschillende soorten types: de standaardkamer, de familiekamer en de mindervalide kamer. Elke kamer heeft een televisie, airco, telefoon, minibar, gratis wifi, kluisje, balkon met zitje en een badkamer met douche/bad, föhn en toilet. Hieronder lees je meer over de diverse type kamers van het resort.

Standaard kamer

Er zijn 184 standaard kamers in het hotel. De hotelkamer is geschikt voor twee tot drie personen. Er is een tweepersoonsbed beschikbaar of twee losse bedden en een opklapbed. Een balkon met zitje is aanwezig.

De kamer heeft een telefoon, televisie, airco, gratis wifi, gratis kluisje en minibar. De badkamer is voorzien van een bad of douche, toilet en föhn. De kamer heeft uitzicht op de tuin of op het zwembad. Kamers zijn zeer geschikt om met twee volwassenen en één kind te overnachten.

Familiekamer

Er zijn 26 familiekamers in het hotel. Een familiekamer is geschikt voor drie a vier personen. De kamer heeft twee slaapkamer. De ene kamer heeft een tweepersoonsbed en de ander twee eenpersoonsbedden. Er is een balkon aanwezig.

De kamer heeft airco, een telefoon, televisie, gratis wifi, minibar en een gratis kluisje. In de badkamer heb je een bad/douche een toilet en een haardroger. Je hebt uitzicht op het zwembad of op de tuin.

Mindervalide kamer

Het resort heeft twee mindervalide kamers. De kamer is geschikt voor één, maximaal twee personen. Er zijn losse bedden aanwezig. Er is een balkon.

De kamer heeft een telefoon, een minibar, televisie, gratis wifi, gratis kluisje en airco. De badkamer is voorzien van een bad of douche, toilet en haardroger. De kamers zijn ruim opgezet en zo ingericht dat mindervalide gasten hier prima kunnen verblijven. Je hebt uitzicht op de tuin.
Alle kamers worden elke dag schoon gemaakt. Je kunt aangeven of je je handdoek wilt inwisselen of dat je ze nogmaals gebruikt. Je kunt slippers van het hotel krijgen, dat is inclusief. Wil je gebruik maken van een badjas, dan moet je hier iets extra’s voor betalen. De badhanddoeken bij het zwembad kun je alleen de eerste keer gratis gebruiken, daarna bij het inwisselen geldt er een toeslag. Dus neem deze niet mee terug naar je hotelkamer.

Bereken uw prijs en profiteer van de beste deal:
Tui
v.a. € 388 (incl. vlucht en transfer)
Alle reisbureaus tonen