Side Star Park

Veel redenen om een verblijf in Side Star Park te boeken

Bij het boeken van een heerlijke zomervakantie kiezen veel Nederlanders voor dezelfde landen. Al jarenlang staan onder meer Frankrijk, Spanje, Italië, Griekenland en Turkije hoog in de rankings. Gaat jouw voorkeur uit naar Turkije? Dat kunnen wij ons goed voorstellen. De mensen in dit grote land zijn zeer gastvriendelijkheid, het land heeft een geweldig klimaat en ook heb je de keus uit veel hotels/resorts. Veel hotels/resorts maken bovendien gebruik van de All Inclusive formule, waardoor je nergens meer omkijken naar hebt tijdens jouw vakantie.

Gaat jouw voorkeur ook uit naar een vakantie in Turkije? Dan is het voor de hand liggend om naar één van de bekendere badplaatsen te gaan; in die badplaatsen vind je namelijk de meeste resorts en hotels terug. Gaat jouw voorkeur daarbij uit naar de badplaats Side? Ook dan heb je meerdere mogelijkheden. Er zijn echter meerdere redenen waarom je het beste voor Side Star Park kunt kiezen.

Om welke redenen dat dan gaat? Daarover informeren we je graag in dit uitgebreide blogartikel. In dit blogartikelen bespreken we de belangrijkste voordelen en eigenschappen van Side Star Park. Met name vanwege die voordelen en eigenschappen is het zeker aan te raden om een verblijf in dit hotel te boeken. Wil je graag direct een verblijf in dit hotel boeken? Dan ben je daarvoor bij ons direct aan het juiste adres. Op onze website vind je namelijk meerdere reisoperators via wie je direct een verblijf in dit geweldige hotel kunt boeken. Ben je er nog niet helemaal zeker van? Lees dan op je gemakje dit blogartikel door. Na het lezen van dit blogartikel wil je hoogstwaarschijnlijk dírect een verblijf in Side Star Park boeken!

Vriendelijk personeel, uitmuntende service & luxe

Hecht je veel waarde aan luxe? Wil je graag van een uitmuntende service kunnen genieten? En vind je het prettig om op een leuke manier met het personeel om te gaan? Dan zit je bij Side Star Park absoluut goed. In dit hotel verlenen alle personeelsleden namelijk de best mogelijke service. Zij lopen de benen onder hun lijf vandaan met maar één reden; jouw vakantie zo aangenaam mogelijk maken. De service die het personeel hierbij verleent, gaat behoorlijk ver. Dat is zeker het geval als er onverhoopt iets niet naar wens is of iets niet goed gaat. In dat geval worden alle teugels aangehaald en wordt het probleem razendsnel opgelost.

Daarnaast is het ook dankzij de luxe zeer prettig vertoeven in dit hotel. Je hebt de beschikking over een luxe hotelkamer, alle faciliteiten zien er gelikt uit en ook bijvoorbeeld het restaurants ziet er zeer netjes uit. Bij hotel Side Star Park wordt niet alleen veel waarde gehecht aan een uitmuntende service, maar ook aan de luxe in en rondom het hotel. Al met al kom je helemaal niks te kort in dit hotel.

All Inclusive formule

Het is bij veel hotels/resorts een normale formule in Turkije; de All Inclusive formule. Dankzij deze formule kan je echter in hotel Side Star Park volledig tot rust komen. Je hoeft nooit je portemonnee op zak te hebben, je kunt eten en drinken wanneer je maar wilt en je kunt onbeperkt gebruik maken van (de meeste) faciliteiten. Door deze All Inclusive formule geniet je echt van een onbezorgde vakantie. Dat wordt daarbij ook nog versterkt door de uitmuntende service die door de personeelsleden van het hotel verleend wordt.

Vind je het leuk om elke avond iets anders te eten? Dan kan je daarvoor terecht bij het gezellige buffetrestaurant. In dit buffetrestaurant vind je elke avond lange tafels met daarop alleen maar lekkere gerechten. Deze gerechten zijn zeer divers en stellen je elke avond in staat om lekker te eten. Mocht jouw voorkeur niet naar een buffetrestaurant uit gaan, kan je ook kiezen voor één van de twee a la carte restaurants. Snoep je graag de gehele dag door heerlijke taartjes, cakejes en koekjes? Daarvoor kan je terecht bij de patisserie.

Vind je het heerlijk om de dag af te sluiten met een lekker drankje? Dan heb je daarvoor bij hotel Side Star Park de keus uit drie verschillende bars. In sommige bars is zelfs livemuziek te horen, waardoor je volledig op een gezellige manier tot rust kunt komen. De dag start je overigens ook bijzonder goed; elke ochtend staat in het buffetrestaurant een uitgebreid en gevarieerd ontbijtbuffet op je te wachten.

Al met al heeft dit hotel de All Inclusive formule prima op orde. Je kunt op meerdere plekken een lekker drankje doen, je geniet de gehele dag door van lekker eten en het is ook nog eens bijzonder gevarieerd te noemen.

Uitmuntende faciliteiten

Alle vakantiegangers hebben andere voorkeuren met betrekking tot de dagbesteding. Sommige mensen vinden het heerlijk om de hele dag op een strandbedje te liggen, terwijl andere mensen graag nog sportief doen. Voor alle wensen zijn er bij hotel Side Star Park geschikte faciliteiten te vinden. Je kunt bijvoorbeeld heerlijk bijkomen in het Wellness centrum van het hotel; in dit centrum vind je onder meer een Turks bad, een sauna en een hamam. Ook kan je genieten van een heerlijke massage en/of een schoonheidsbehandeling.

Ben je liever actief bezig? Dan kan je in het fraaie fitnesscentrum in beweging komen. In dit centrum vind je eigenlijk alles wat je nodig hebt; gewichten, hardloopbanden, crosstrainers, apparaten voor krachttraining en vele cardio apparaten. Behalve het fitnesscentrum vind je ook nog verschillende faciliteiten voor verschillende sporten terug; jeu de boules, darts, tafeltennis, waterpolo, tennis en tafelvoetbal.

Ook op het gebied van animatie voor (jonge) kinderen zijn voldoende faciliteiten voorhanden. Wat te denken van de vele zwembaden, waarover we je graag later in dit blogartikel meer vertellen. Daarnaast kent het resort drie verschillende podia/theaters en is er dus elke avond meer dan voldoende animatie te vinden. In de nachtclub kan je bovendien gaan stappen, terwijl kinderen heerlijk kunnen dansen in de minidisco of kunnen genieten van bijvoorbeeld een filmavond.

Privéstrand en zwembaden

Ook voor de liefhebbers van water is er voldoende keus bij dit resort. Op slechts 250 meter afstand lopen is bijvoorbeeld het privéstrand van hotel Side Star Park te vinden. Dit strand is geschikt voor zowel kinderen als volwassenen en beschikt over allerlei parasols en ligbedden. Ga je graag een tocht over de zee maken? Dat is mogelijk door een waterfiets te huren op het privéstrand van het hotel.

Zwem jij liever in een zwembad? Dan heb je bij dit hotel de keus tussen meerdere zwembaden. Je vindt buiten een buitenzwembad van maar liefst 42 meter lang en in het hotel is een verwarmd binnenzwembad te vinden. Bij deze zwembaden is ook een kinderglijbaan te vinden, terwijl je een heerlijk drankje op het bijbehorende zonneterras kunt doen. In en rondom het zwembad kan je in ieder geval heerlijk tot rust komen en genieten van de aangename temperaturen.

Al met al heeft hotel Side Star Park voldoende te bieden voor een heerlijke vakantie. In dit blogartikel hebben we namelijk slechts enkele redenen genoemd waarom een verblijf in dit hotel absoluut aan te raden is. Andere redenen zijn onder meer de ligging van het hotel, de geweldige hotelkamers en de leuke bezienswaardigheden in de nabije omgeving. Al met al een heerlijk hotel voor een heerlijke & warme vakantie in Turkije!

Bereken uw prijs en profiteer van de beste deal:
Tui
v.a. € 388 (incl. vlucht en transfer)
Alle reisbureaus tonen